Traiteur in Hasselt

Quizien verzorgt de catering op jouw feest, van ontbijt tot barbecue. Jij bedenkt het, wij doen het!

Quizien uit Hasselt is jouw professionele traiteur, voor elk feestje. Je krijgt tot-in-de-puntjes afgewerkte catering, opgediend met het grootste plezier. Op zoek naar een traiteur in Limburg? Contacteer ons!

Tip van de dag!
Onze huiskok Kelly is altijd gemotiveerd en bezorgt je een culinair topfeest. Zijn bereidingen zijn overheerlijk, een Limburgse cateraar naar ons hart. 


Ja, ik ben op zoek naar catering in Hasselt!

Vergaderbroodjes & catering voor bedrijven

Op zoek naar catering voor een kleine groep? Dan heb jij misschien geen bediening nodig, wij leveren ook graag aan huis.

Quizien levert dagelijks aan omliggende bedrijven, van ontbijt tot vergaderbroodjes of een heerlijke lunch samen mét jouw team.

Jij vraagt, wij verzorgen!

Bekijk hier de bedrijvenfolder en ontdek ons aanbod. Had jij iets anders in gedachten? Wie weet kunnen wij het voor je waarmaken.


Tip van de dag!
Maak je catering compleet met onze sweet break, een heerlijke plateau vol lekkers om van te snoepen. Of, kies voor onze Healthy break, de gezonde versie. Voor élk wat wils.

WIST JE DAT?

Je kan ook jouw familiefeest, bedrijfsfeest, communie,... vieren in de Quizien.
Een privéfeestje, met lekker eten & drinken en een goede service! 

Vraag nu jouw offerte op maat aan.

Quizien makes your company dance!

Onze kers op de taart, de Quizien Foodtruck!

Met een foodtruck krijgt jouw feest dat extra tikkeltje gezelligheid. Quizien komt met de foodtruck aan huis en zorgt voor heerlijke gerechten, opgediend met het grootste plezier.

Wij komen ruim op tijd ter plaatse, meestal hebben we enkel elektrische stroom nodig. Wil je de foodtruck gewoon zelf huren? Leuk! Dat is zeker mogelijk.

Catering barbecue Catering communie Catering huwelijk Catering verjaardag Catering babyborrel Catering bedrijfseesten Catering privé-feesten 

Quizien I Catering - Cateraar - Traiteur Hasselt

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.