Wat onze klanten zeggen ♥

Wok avond verzorgd door Quizien,super lekker eten en niks dan positieve reacties van de aanwezigen.Wij gaan zeker nog beroep doen op Kelly én zijn team 

- Johan 

Wat onze klanten zeggen ♥

 Overheerlijk ontbijt inclusief topservice én levering aan huis! Dikke aanrader! 

- Hanne 


Wat onze klanten zeggen ♥

Voor ons intiem huwelijksfeest kozen wij voor de tapas en trio van mini desserts. Het eten was overheerlijk en zeer mooi gepresenteerd. Onze gasten waren vol lof en meer dan voldaan! Het contact verliep zeer vlot,
het Quizien- team is ongelooflijk vriendelijk en professioneel!
Ons zien jullie zeker terug!
- Nele

Brasserie Quizien in Hasselt

Welkom bij brasserie Quizien in Hasselt, open van maandag tot vrijdag voor een heerlijke lunch, verse broodjes of afhaalgerechten.

Je vindt de brasserie in het hippe bedrijvencentrum Officenter Hasselt. Wil je gezellig tafelen en genieten op restaurant in Hasselt? Bij Quizien is alles mogelijk.

Reserveer hier je plekje

Brasserie met parking en terras Hasselt

De brasserie met gratis parking is uitstekend bereikbaar voor iedereen die in Hasselt moet zijn.

Quizien ligt op wandelafstand van het centrum en vlakbij de grote ring van Hasselt. Heb je weinig tijd en wil je volop genieten van een lunch op terras in Hasselt?

Parkeer gratis op de parking van Officenter Hasselt en neem een tafel op ons zonnig terras

Bistro in Hasselt open op maandag

Welke brasserie in Hasselt opent de deuren op maandag? Bistro Quizien.


De brasserie is open van maandag tot vrijdag. Je bent welkom vanaf  8 uur 's morgens voor ontbijt. Van maandag tot vrijdag dienen we een heerlijke lunch op, of spring gerust binnen in onze afhaaltoog kan je altijd wat lekkers vinden. 

Belegde broodjes Hasselt?

Bestel bij Quizien in Hasselt jouw verse belegde broodjes. Onze broodjesbar is open vanaf 8 uur 's morgens, zo heb je voor de grote drukte jouw belegd broodje mee. Niet veel tijd?

Bestel via onderstaande link je broodje voor 10u30, wij leggen het met veel plezier klaar voor jou, of grijp wat lekkers uit onze afhaaltoog.

Bestel hier online


Quizien I Brasserie - Take Away - Catering Hasselt

Belgium

Onze privacyverklaring is van toepassing.